נתחיל לארגן את המקרר והמקפיא שלנו, כך שנדע בדיוק מה יש בו ומה אין בו, וכך נימנע ככל הניתן מזריקת אוכל לפח (יקר!), ומשיהיה חסר לנו חומרי גלם להכין את האוכל הטוב שמגיע לנו
1. הורידו והדפיסו את הדפים.
2. התחילו עם המקרר וכיתבו בעיפרון או בעט מחיק בדף המתאים את כל (או רוב) מה שיש בו – בעיקר מה שיכול להתקלקל כגון ירקות, פירות, ומוצרי חלב או סויה, וכן תבשילים ומאכלים שונים טריים שהכנסתם אליו (כמו כל מה שסבתא שלחה…).
3. המשיכו למקפיא – כיתבו את כל חומרי הגלם הקפואים שיש שם, המאכלים הקפואים וכדומה. חשוב לדעת שלמרות שמזון קפוא במקפיא, תהליכי הקילקול ממשיכים רק לאט, לכן גם שם אי אפשר להחזיק מזון לנצח, ולאחר זמן מה צריך לזרוק אותו. בעזרת הרישום נימנע מכך ככל יכולתנו.
4. מיצאו ל-2 הדפים מקום טוב שאפשר לראות אותם: שמרדפים שהדבקתם למקרר עם צלוטייפ, לוח ייעודי שאפשר לקנות בחנויות של מכשירי כתיבה או פשוט שימו אום בצד המקרר.
5. עדכנו את הדפים באופן שוטף, ומדי פעם כיתבו חדשים
אפשר לכתוב אותה כאן, ורואי יוסיף תשובה בעמוד השאלות והתשובות של הקורס. כדי לשמור אל פרטיותך, תשובתו של רואי תהיה ללא שמך.